recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Recordere, afspillere og foto > Spillekonsoller
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - xbox360 med blue ray
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketxbox360 med blue ray

 Besvar Besvar Side  <123
Forfatter
Besked
spawn Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 30-November-2005
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 6822
Direkte link til dette indlæg Sendt: 19-September-2006 kl. 23:16

Det er ikke min mening at lægge ord i din mund, blot at forstå hvorfor du ikke mener den er forsinket.

På E3 i 2005 blev release annonceret overfor pressen til at være forår 2006 worldwide, ved pressemeddelelse 15. marts 2006 blev annonceret at denne worldwide release blev udskudt til november grundet problemer med Blu-ray copyright specifikationerne, senere blev så en officiel world wide release i november annonceret, og senest blev dette så ændret til ikke at gælde Europa som først får engang i 2007. Det er nogenlunde det forløb jeg er bekendt med.

Jeg er hverken pissed på sony eller andre over dette, men opfatter bare helt upartiskt ovenstående forløb som at den er forsinket, ihvertfald for mig som Europæer 2 gange.  Men der var ingen kritik af Sony eller dig indeholdt i dette. Jeg ser intet odiøst eller kritisabelt i Sonys udsættelse.

Jeg forholdt mig udelukkende til din udtalelse at "PS3 ikke var forsinket, men Xbox der var hurtig" - intet andet

 



Redigeret af spawn - 19-September-2006 kl. 23:24
Philips 65OLED705/12 - ATV4K
Til top
Naiera Se dropdown menu
Platin medlem
Platin medlem
Avatar

Oprettet: 15-August-2004
Sted: Aarhus
Status: Offline
Point: 12227
Direkte link til dette indlæg Sendt: 19-September-2006 kl. 23:25
Jeg hæfter mig ved at vi aldrig før nu har haft en fast udgivelsesdato. Det kan godt være, at udgivelsen er blevet udskudt én gang før, men jeg mener der er forskel på at ændre en fastsat udgivelsesdato og et "cirka" tidspunkt for udgivelse. Der blev aldrig decideret lovet noget om forår 2006. Og der er stadigvæk intet nyt i, at Europa får maskinen senere.

Microsoft snakkede vel også om worldwide release af X360 i sin tid? Det har folk blot belejligt glemt, fordi det er på mode at hakke på Sony.


Redigeret af Naiera - 19-September-2006 kl. 23:26
Til top
spawn Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 30-November-2005
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 6822
Direkte link til dette indlæg Sendt: 19-September-2006 kl. 23:55

ja - der er forskel, og nej der er intet nyt i at Europa får senere. Jeg er ikke med på "Sonyhakkevognen" og mener ikke M$ og xbox på nogen måde er bedre. Hele forløbet er for mig et helt naturligt process forløb for udvikling og lancering af et produkt som dette. Vi kan kalde den forsinket eller ej, jeg kalder den stadig "forsinket", men på ingen måde som en kritik, blot som en konstatering af et forløb jeg forventede som naturligt. Det vil næsten altid være sådan at fra et nyt kommende produkt første gang præsenteres til det står som hyldevarer vil der ske justeringer i de ønsker og planer producenten måtte have - det er næsten uundgåeligt. 

Der var en lignende snak ved annonceringen af releasedatoen, hvor jeg også sagde, vent nu og se om den kommer til november eller ej, selvom der var annonceret en releasedato også gældende for europa. Der var opfattelsen hos mine meddebatører at selvfølgelig kom den, hvor jeg mente at det da på ingen måde ville være unaturligt hvis den ikke gjorde. Hovedsagligt skyldes det jo udefrakommende faktorer, som Sony ikke har 100% kontrol over, og når disse faktorer så forhindrer at Sony kan lave en world wide release som de havde håbet på, er det kun naturligt at levere til kernemarkederne japan og nordamerika først.     

 

Philips 65OLED705/12 - ATV4K
Til top
Nullermanden Se dropdown menu
Bruger
Bruger
Avatar

Oprettet: 05-August-2006
Sted: Trørød, Danmark
Status: Offline
Point: 162
Direkte link til dette indlæg Sendt: 20-September-2006 kl. 09:25
Rimelig "interessant" diskusion I har gang i her 

Men den originale tråd er interessant. Det bliver i hvertfald interessant at se om MS kommer med en XBOX 360 med HD indbygget - så man ikke skal ud og købe en ekstra box.
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <123
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu