recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Modtagelse og distribution > Modtagelse og udstyr generelt
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - TV2 Digital
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketTV2 Digital

 Besvar Besvar Side  <1 345
Forfatter
Besked
JesperLund Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 21-Januar-2006
Sted: Darknet
Status: Offline
Point: 8022
Direkte link til dette indlæg Sendt: 21-December-2006 kl. 13:06

Oprindeligt skrevet af Hansemand Hansemand skrev:

Hurra Hurra det må jeg nok sige. Det var til at misforstå åbentbart eller var det meningen. En udsendelse kan være mere interlaced end en anden udsendelse. Hvis du påstår andet må du være blind eller aldrig se eller optage Pal TV. 

Hvis du skriver at interlace artefakterne kan være mere eller mindre synlige, så er det korrekt. Men en digital transmission er enten interlaced eller progressiv. Der er ikke noget midt-i-mellem.

Linux FTW, afspiller nu Blu-ray film på Ubuntu 12.04 med VLC direkte fra optisk disc.
Til top
lunddal Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 09-Februar-2006
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 8556
Direkte link til dette indlæg Sendt: 21-December-2006 kl. 15:02
Oprindeligt skrevet af Hansemand Hansemand skrev:

Oprindeligt skrevet af lunddal lunddal skrev:

Oprindeligt skrevet af Hansemand Hansemand skrev:


En ting mere, Jeg ved udemærket at Pal er interlaced, men
"læs" mere eller mindre . Det betyder ikke  at jeg
påstår det ikke er interlaced. Mere eller mindre betyder nogle gange
lidt mere end andre gange
. Jeg kan ikke fatte at det er til
at misforstå. Dette til Lars


Noget kan ikke være mere interlaced end andet!


Hurra Hurra det må jeg nok sige. Det var til at misforstå
åbentbart eller var det meningen. En udsendelse kan være mere [/
B]interlaced end en anden udsendelse. Hvis du påstår andet må du være
blind eller aldrig se eller optage Pal TV. 



Glædelig jul til dig også.
Til top
Carsten b Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 02-September-2005
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 57
Direkte link til dette indlæg Sendt: 21-December-2006 kl. 15:09

Jeg fryder mig lidt over kritikken på TV2, da jeg faktisk syntes, at kvaliteten har været ret ringe de sidste år, i sær på serie og film. Det har været meget tydeligt at man har brugt gamle analoge Betacam båndmaskiner. Det er godt nok professionelle maskine, og har også været ganske gode, men som det er med al analog video, så kræver det at både ind og afspilnings maskine er rigtig justeret, video hovederne ikke er for slidt o.s.v., og det er her tråden har knækket for TV2. Et videohoved i sådan en maskine har en levetid på ca.6000 timer, men det er sådan, at som hovedet bliver slidt, bliver bl.a. signal/støjforhold også ringere, og for at sikre godt signal, skiftet man før i tiden, hovederne efter ca. 3000 timer. I dag skiftes de først, når de stor set ikke kan mere, og det betyder, at i de sidste timer, får vi et meget dårligt billede, med meget gryn, dårlige farver, slør, o.s.v.

Da det er de samme få maskiner der bliver brugt til al udsendelse af ikke direkte ting, (minus selvfølge ting som nyheder og sport der har sin egen afvikling) har det de sidste år været meget tydeligt, når vi har været nået dertil, og jeg har så undgået TV2 den uges tid.

Men kilde materialet er nu også vigtig, for det bliver ikke beder end der hvor man har købt programmet/filmen, og da resten af verdens TV stationer (ligesom DR) for længst er gået over til digitale maskiner, bliver indspilningen/kopi til TV2 typisk lavet af en gammel afdanket maskinen i et støvet hjørne, og resultat bliver også her efter. Med andre ord, mange af de produktioner/film TV2 får leveret, er i dårlig kvalitet.

For DR’s vedkommende er det produktions/films selskaberne der digitalisere i første omgang, da DR jo modtager digital bånd, og her er der mange gange tale om fuldstændig tabs frie kopier.

En anden forskel på DR og TV2, er at det er flere år siden, at DR bliv helt digitaliseret, det betyder, at signalet bliver holdt i digital form fra båndmaskine, igennem mixer o.s.v.

TV2 har da godt nok fået nogle digitale maskiner også, men resten er stadig analog afvikling.   

Efter min mening skulle TV2 have sparet nogle penge ved at lade være med at sende i døgndrift(for det er bl.a. resultatet af dette) og så investeret lidt i det interne afviklings udstyr, men selvfølge når man er ved at blive solgt, er det nok ikke let at være teknisk ansvarlig og så bede om nyt og tidssvarende udstyr.

Håber at vores kritik får TV2 til at vågne lidt.

Carsten

 

 

Til top
Hansemand Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 19-Marts-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 537
Direkte link til dette indlæg Sendt: 21-December-2006 kl. 19:42

Carsten b

Dit indlæg forklarer en jo del og jeg forstår godt det resultat vi ender ud med hvis det du skriver står til troende. Jeg har i en anden tråd også omtalt TV2 News som et project der ikke hører til i så et lille land som Danmark. Det er spild af penge og jeg tror ikke den holder i længden. Nu kan jeg ikke modtage TV2 news, men kunne jeg ville jeg aldrig gi' en krone til det. Nu begynder TV2 gud hjælpe mig også med sport sammen med Via Skvat, ikke noget under at pengene slipper op til moderkanalen. Mit håb er også at der snart kan komme bedre TV2 (især når de sender film).

Mvh Hansemand
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <1 345
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu