recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Visnings- og lytte-udstyr > TV > LED TV - LCD TV
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Sort niveau på LCD anno 2009 - eksempel
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketSort niveau på LCD anno 2009 - eksempel

 Besvar Besvar Side  123 28>
Forfatter
Besked Baglæns sortering
hummelmose Se dropdown menu
Administrator
Administrator
Avatar
Skribent, udvikler

Oprettet: 25-Juli-2004
Sted: København, DK
Status: Offline
Point: 3977
Direkte link til dette indlæg Emne: Sort niveau på LCD anno 2009 - eksempel
    Sendt: 06-Januar-2010 kl. 04:49
Kære venner.

Nå. Sidder her i Vegas, og kan se at på facebook er kvindernes største "ting" lige nu, at kalde ting farver. Og så kommer jeg til at læse igennem denne tråd, der på 34 sider ingen vegne kommer, og kun bruger tid på at køre frem og tilbage.

Om man er glad for OLED, LCD, Plasma, billedrør osv. er en personlig ting. Så kan vi ikke konstatere at trådstarter er glad for sit sort niveau på sit LCD tv, og lade den ligge ved det. Jeg lukker tråden, fordi den ikke kommer videre, og den derfor ikke fortjener den trafik den får på TOP x listen.
Jens E. Hummelmose, Administrator / Skribent / Udvikler - recordere.dk
Til top
TBC1 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 19-Februar-2009
Status: Offline
Point: 1972
Direkte link til dette indlæg Sendt: 06-Januar-2010 kl. 02:49
Takker for roserne Embarrassed
Syntes bare det måtte siges og påpeges i lyset af de tendiøse, svært subjektive og tilsværtende postulater der meget uligevægtigt bliver præsenteret imod snart sagt hvad som helst manden nu ikke syntes om, når det ikke lige opfylder hans private subjektive "udstyrs-nepotistiske" overbevisning. Det ville da imho være sløjt for forumets agtelse og pålidelighed hvis sådanne tendiøse og tilsværtende rygter fik lov at stå uantastet hen uden rationelt og sagligt dementi. 
 
Derfor følte jeg mig tilskyndet til at "joine" dem der allerede har brugt kræfter på at gå i rette med en sådan uligevægtig og nedgørende fanatisme, selv om jeg [heller] ikke gør mig nogen forestilling om at mine påpegninger af det faktiske og indlysende vil gøre nogen som helst forskel i forhold til en 'så stærk troende'   


Redigeret af TBC1 - 06-Januar-2010 kl. 03:00
Til top
PhDream Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 28-Februar-2009
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 737
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-Januar-2010 kl. 23:41
Hvorfor har folk så meget ondt i *BIIP* over, at en tråd får lov at køre?! Der er masser af andre tråde herinde, som er kørt lige så meget af sporet, og som ikke bliver lukket. 

Er I bange for, at sitet løber tør for serverplads pga. trådens længde? Eller at det ellers så sobre Internet bliver sværtet til af usaglige kommentarer? Eller er I bare harme over, at en bruger, som går imod strømmen og dermed får skabt en del virtuelle fjender, får lov til at have den mest læste tråd på sitet?

Det lyder som en flok får, hvor den ene siger "Bæææh, luk", og så kommer resten af koret også "Bææææh, luuuuk"! Kom dog videre og lad være med at kigge i tråden, hvis det gør så meget ondt.


Redigeret af PhDream - 05-Januar-2010 kl. 23:42
Til top
Lennon Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 06-Januar-2005
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4858
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-Januar-2010 kl. 23:03
TBC1´s  indlæg vil jeg da også lige Clap Clap
Samsung PS63C7705
Samsung HDbox
Pioneer LX86
Jamo D8 surround m SUB
Nikon D7100
DELL 2408WFP skærm
Til top
Exxtreme Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 07-Oktober-2006
Sted: Skagen
Status: Offline
Point: 1091
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-Januar-2010 kl. 23:00
Oprindeligt skrevet af SorensenS SorensenS skrev:

Utroligt at du tager dig tid til en sådan forklaring - tråden fortjener den egentlig ikke.
 
Et velformuleret og velargumenteret indlæg, der meget præcist demonstrerer hvorledes en anmeldelse skal læses.  ClapClapClap
 
Det vil være det rigtige indlæg at lukke en alt for lang tråd med.
 
/Jan 
Helt enig... Utroligt den får lov at køre videre når der åbenlyst ikke er nogen "løsning" i vente...
Til top
Exxtreme Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 07-Oktober-2006
Sted: Skagen
Status: Offline
Point: 1091
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-Januar-2010 kl. 22:58
Oprindeligt skrevet af Kasper_J Kasper_J skrev:

Oprindeligt skrevet af Exxtreme Exxtreme skrev:

 
Det er da fuldstændig hul i hovedet at lade tråden køre videre... Dead

Prøv eventuelt at lade være med at klike på tråden, du vil i såfald bemærke den væsentligt mindre - så svært er det vel heller ikkeLOL
Ja flot fætter guf!
 
Det bliver sagligheden sgu ikke højere af Clap
Til top
SorensenS Se dropdown menu
Bruger
Bruger
Avatar

Oprettet: 25-Januar-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 180
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-Januar-2010 kl. 22:53
Oprindeligt skrevet af TBC1 TBC1 skrev:

 
Det er da kun i det tilfælde at.........
 
Indlægget er fjernet af pladsmæssige hensyn - det står sandsynligvis lige ovenover.
 
..... at foretage en kognitiv frasortering af disse forhold.
 
@TBC1
 
Utroligt at du tager dig tid til en sådan forklaring - tråden fortjener den egentlig ikke.
 
Et velformuleret og velargumenteret indlæg, der meget præcist demonstrerer hvorledes en anmeldelse skal læses.  ClapClapClap
 
Det vil være det rigtige indlæg at lukke en alt for lang tråd med.
 
/Jan 
Til top
TBC1 Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 19-Februar-2009
Status: Offline
Point: 1972
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-Januar-2010 kl. 22:07
Oprindeligt skrevet af JA JA skrev:

Spøjst at der er så stor forskel mellem hvad der skrives og de stjerner man bagefter sætter på. Men ikke unormalt at deres reviews bliver modereret.
 
Det er da kun i det tilfælde at man ikke er i stand til at læse indenad at man kan være i tvivl om hvorfor der gives den karakter der gives. Selv om Jeg betragter dig som værende uden for pædagogisk rækkevidde da det går mod din "religion" og din "nepotisme" i forhold til dit eget produkt, vil jeg da gerne for alle andres skyld udrede det. Også så dine insinuerende og tilsværtende anklager mod et ret seriøst review site ikke bare står uantastede hen:
 
Hvorfor mon det ikke scorer højere end Kuro Reference Panel tv'et, når du det ellers skamroses som det gør? ...Naturligvis fordi tingene skal ses og bedømmes relativt. Det får karakteren "above average" som er helt på sin plads, men samtidig skal karakteren jo også gives relativt i forhold til hvad der aktuelt udgør referencen. Og det er i øjeblikket Pioneers KRP (lige som hvis det havde været en projektor havde karakteren på sitet aktuelt været givet i relation til JVC's HD-950)
 
De forklarer jo endog selv indirekte hvorfor karakteren trods deres skrevne lovprisninger af mange af forholdende og aspekterne er lavere end det JA forventer og "kræver" de bør være, i det de skriver i deres konklusion:
 
These days, we're seeing more and more LCD TVs that can be made to produce accurate, lifelike images. Accuracy goes a long way in producing high quality video, but unfortunately, many of these LCD displays suffer slightly because of their inability to produce deep, convincing blacks, or because of viewing angle issues. The Philips 32PFL9604 does not entirely manage to escape from this category: while the LCD panel here is at the better end of the scale, its contrast performance doesn't quite eclipse some of the better examples exhibited in Sony and Samsung's LCDs (Her sættes det altså i realation til andre LCD tv)
 
Eller som de skriver under "picture quality": As with many accurate LCD displays I've reviewed lately, the weakest component is still the LCD panel itself. (Her sættes det så i relation til det der udgør referencen som aktuelt er KRP tv'et). Det samme gør det i opsumeringen ifbm Cons: "Common LCD issues of black level". Jeg ved godt at mange ikke ønsker at høre det, men det har altså sin grund og sin klare beretigelse at påpege det (jævnfør nedenstående argumentation)
 
Karakteren skal jo gives i forhold til en eller anden standard ikke? Og som jeg (der selv hverken ejer LCD eller Plasma tv, men projektor) tidligere har søgt at forklare og bibringe forståelse omkring, så strander det hele på følgende ufravigelige forhold og faktum: "Det er ikke muligt at opnå samme høje niveau af billedkvalitet, reference og homogenitet med NOGET som helst panel (uanset teknologi) via brug af dynamisk kontrast, som det er med et panel der har tilstrækkelig NATIVE kontrast og dynamik i sig selv, og uden der gøres brug af nogen som helst kompromitterende og lappeløsende dynamisk kontrast"
 
Philips tv' er er alstå et skide godt TV på mange områder, men dets flaskehals og akilleshæl er og bliver panelet og dets i sig selv begrænsede dynamik område, hvilket anmelderne selv klart og tydeligt gør opmærksomme på. Og derfor kan det naturligvis ikke få højere karakter end det gør. Panelets dynamiske potentiale er af ENORM betydning for hvor godt et tv kan blive, og HVOR gode billeder det kan producere. Havde selve panelet i tv'et været bedre med et højere native dynamikområde, havde karakteren helt sikkert også været højere da dette native dynamikområde har stor betydning for optimal performance! Hvis det f.eks havde været et OLED panel sammen med de andre forhold som gårtoneskale mv. var det ganske givet blevet den nye reference på sitet. Den NATIVE dynamik i et panel svarer lidt til hvor afgørende højttalerne er for at et musikanlæg samlet set kan lyde godt. Selv om forstærkeren er i top, er høttalerne jo stadig MEGET afgørende for hvor godt anlæget samlet set ville kunne spille.
 
Så derfor er karakterene egentligt nemme at forstå. Og der er i realiteten ingen forskel mellem hvad der skrives og de stjerner man bagefter sætter på. Manglerne ER jo også benævnt ...Det handler bare om også at læse de ting man måske ikke selv syntes om, i stedet for i en uligevægtig tilbedelse helt automatisk at foretage en kognitiv frasortering af disse forhold.


Redigeret af TBC1 - 05-Januar-2010 kl. 22:18
Til top
act_dk Se dropdown menu
Bruger
Bruger


Oprettet: 30-Maj-2007
Status: Offline
Point: 233
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-Januar-2010 kl. 21:47
Hvorfor mødes i ikke og stiller jeres TV ved siden af hinanden?? Selvfølgelig med webcam på :)
Til top
Kasper_J Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem
Avatar

Oprettet: 30-Marts-2007
Status: Offline
Point: 2811
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-Januar-2010 kl. 21:39
Oprindeligt skrevet af Exxtreme Exxtreme skrev:

 
Det er da fuldstændig hul i hovedet at lade tråden køre videre... Dead

Prøv eventuelt at lade være med at klike på tråden, du vil i såfald bemærke den væsentligt mindre - så svært er det vel heller ikkeLOL
Til top
Exxtreme Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 07-Oktober-2006
Sted: Skagen
Status: Offline
Point: 1091
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-Januar-2010 kl. 20:35
Vi kan vist godt blive enige om at der ikke er kommet noget konstruktivt eller seriøst ud af denne tråd de sidste 10 sider minimum...
 
Det er jo kun småskænderier og mudderkast frem og tilbage, og folk der forgæves prøver at overbevise "modparten" om at de tager fejl... Og det er det utvivlsomt også om 10 sider...
 
Det er da fuldstændig hul i hovedet at lade tråden køre videre... Dead
Til top
Hother Se dropdown menu
Platin medlem
Platin medlem

hummelmose

Oprettet: 12-Juli-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 23899
Direkte link til dette indlæg Sendt: 05-Januar-2010 kl. 20:09
Oprindeligt skrevet af Exxtreme Exxtreme skrev:

Altså hallo! Nu må den her tråd da for fanden blive lukket...?!?!?!?!
 
Sover moderatorerne???
Næh, de sover skam ikke - og heller ikke jeg. Overvåger faktisk meget ofte tråden. Men der foregår jo, i det mindste i dag, ikke andet end at folk ikke kan blive enige om, at de ikke kan blive enige om noget som helst, eller fremkommer med noget nyt overhovedet.
 
Men med de nævnte aktiviteter lukker vi normalt ikke en tråd. Folk kan jo bare lade være med at skrive i trådenSmile 
 
B&W Head phones, og Panasonic DP-UB9000- Panasonic Lumix MSC-FZ2000,Panasonic 65HZ2000 og Yamaha NS-SW050. BUCHARDT S300 MKII. Marantz Melody MCR612 media receiver. På vej Marantz HD-AMP1.
Til top
 
 Besvar Besvar Side  123 28>
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu