recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Recordere, afspillere og foto > Microsoft Media Center, MCE og HTPC
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Skift fra windows 7 MCE til ?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Skift fra windows 7 MCE til ?

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Besked
bphhm Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 28-Marts-2006
Status: Offline
Point: 959
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér bphhm Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 02-December-2019 kl. 08:49
Det er lidt enklere i MCE hvor man blot dobbeltklikker et program i TV guiden.

I den løsning jeg bruger med TVHeadend som plugin i Kodi skal man manuelt indtaste program navn/tekst etc. Eller ændre en engangs optagelse til repetitiv. Lidt enklere.
Til top
noerden Se dropdown menu
Super bruger
Super bruger
Avatar

Oprettet: 25-Juli-2009
Sted: Denmark
Status: Online
Point: 399
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér noerden Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 10-December-2019 kl. 16:49
Jeg er selv igang med at genoplive min htpc.
Der er trukket antenne- og netværkskabel til værkstedet, og så skal den stå derude og lege server.

Jeg er gammel bruger af Argus TV - det var lidt bøvlet at sætte op, men havde en god fleksibilitet og logik. Man kunne selv bestemme, hvor den skulle gemme optagelser. Også havde den et godt web interface, hvor man kunne programmere enkeltprogrammer og serier. Og i modsætning til Yousees arkiv - så optog den kun nye udsendelser, og ikke genudsendelser.
XMLTV fungerede også rigtigt fint.
Men det bliver desværre ikke udviklet og supporteret på det mere. Men den konsekvens at plugin'et til Kodi ikke virker mere.

Derfor vil jeg prøve noget nyt, ligesom trådstarter.

Min spinkle erfaring er:
TV-Mosaic - ser ok ud, men bøvlet at sætte op. Svært at se om ens XMLTV data er loadet, og generelt er opsætning og skanning af kanaler ikke optimalt. Programmet er også meget langsomt i brugerfladen.

NextPVR - skal jeg prøve igen. Jeg blev sur over at jeg ikke kunne få ordentlig adgang til opsætning, og at skanning af kanaler suttede for vildt. Men jeg har nok ikke haft tålmodighed nok.

DVB viewer har jeg ikke prøvet i flere år. Men det koster vist lidt, ikke?

Det kan være jeg bare skal nøjes med ArgusTV, og så laver optagelser direkte fra programmet på en stationær og så nøjes med mediebokse til at afspille. Kodi driller mig bare lidt.

Hvis jeg ikke havde min server, så ville jeg købe en Synology og installere TV headend - og ville jeg bruge flere penge, så en ny tuner - Octopus Net C2 med indbygget kortlæser.


Redigeret af noerden - 10-December-2019 kl. 16:53
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <12
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu