recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Recordere, afspillere og foto > Microsoft Media Center, MCE og HTPC
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - SoftCam med Raspberry Pi
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

SoftCam med Raspberry Pi

 Besvar Besvar Side  <1 678
Forfatter
Besked
Bjur Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 23-Juni-2004
Sted: Lejre, Sjælland
Status: Offline
Point: 2352
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bjur Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 15-Februar-2016 kl. 15:49
Jeg har et par enkelte kanaler der ikke vil vises hverken i preview eller i Kodi. Det er TV3 sport 1 og National Geographic. Har i andre samme problem med HDHomerun tunerne?
Til top
Bjur Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 23-Juni-2004
Sted: Lejre, Sjælland
Status: Offline
Point: 2352
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bjur Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 06-September-2016 kl. 14:59
Hej Cyberguyen. I forlængelse med den anden tråd har jeg prøvet at få det igennem Virtualbox igen.
Service kører men kan ikke tilgå 8080 Har følgende log i acamd monitor:

Tænker det kan have noget med Smargo at gøre.
Men endnu vigtigere, hvordan får jeg NewCS i debug, som jeg skal prøve på raspberry pi, da den som sagt pixelerer efter et stykke tid og pauser?



#START#
C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\MDPlugins\Silicondust HDHomeRun Tuner 1220144E-00\ACamd.dll
14:45:28.486: ACamd v0.6.2.0
14:45:28.502: MD-API Version 01.03 - 01.06 (MDAPI_Plus)
14:45:28.502: systems: registering CA system Cardclient, pri -15, ident 1000
14:45:28.502: structloaders: registering loader cardclient config
14:45:28.502: cardclients: registering cardclient Newcamd
14:45:28.502: cardclients: registering cardclient Newcamd2
14:45:28.502: cardclients: registering cardclient CCcamN
14:45:28.502: cardclients: registering cardclient Radegast
14:45:28.502: cardclients: registering cardclient Camd35
14:45:28.502: structloaders: registering loader smartcard data
14:45:28.502: systems: registering CA system SC-Irdeto, pri -10, ident 1001
14:45:28.502: feature: using feature SMARTCARD
14:45:28.502: registering Irdeto smartcard (id 49726474)
14:45:28.502: systems: registering CA system SC-Seca, pri -10, ident 1002
14:45:28.502: registering Seca smartcard (id 53656361)
14:45:28.502: systems: registering CA system SC-Viaccess, pri -10, ident 1003
14:45:28.502: registering Viaccess smartcard (id 56696173)
14:45:28.502: systems: registering CA system SC-Conax, pri -10, ident 1004
14:45:28.502: registering Conax smartcard (id 436f6e78)
14:45:28.502: systems: registering CA system SC-Cryptoworks, pri -10, ident 1005
14:45:28.502: registering Cryptoworks smartcard (id 4372576f)
14:45:28.502: systems: registering CA system SC-Nagra, pri -10, ident 1006
14:45:28.502: registering Nagra smartcard (id 4e616772)
14:45:28.502: systems: registering CA system SC-NDS, pri -10, ident 1007
14:45:28.502: registering NDS smartcard (id 56694732)
14:45:28.517: Monitor listen on port 53275
14:45:28.570: B:Betatunnel, CAID:1833 with Provider:00000000 to CAID:1702 with Provider:00000000
14:45:28.570: Engine [MD-API]
14:45:28.570: failed open C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\MDPlugins\Silicondust HDHomeRun Tuner 1220144E-00\smartcard.conf: No such file or directory
14:45:28.570: loading cardclient config from C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\MDPlugins\Silicondust HDHomeRun Tuner 1220144E-00\cardclient.conf
14:45:28.570: now using protocol version 525 (cdLen=8)
14:45:28.570: hostname=192.168.1.22 port=10000 emm=1 emmCaids 0500/ffff
14:45:28.570: Newcamd: username=peter password=peter1 key=0102030405060708091011121314 providers=none
14:45:28.570: client 'Newcamd' ready
14:45:28.570: ** registered systems:
14:45:28.570: ** SC-NDS            (pri -10)
14:45:28.570: ** SC-Nagra          (pri -10)
14:45:28.570: ** SC-Cryptoworks    (pri -10)
14:45:28.570: ** SC-Conax          (pri -10)
14:45:28.570: ** SC-Viaccess       (pri -10)
14:45:28.570: ** SC-Seca           (pri -10)
14:45:28.570: ** SC-Irdeto         (pri -10)
14:45:28.570: ** Cardclient        (pri -15)
14:45:28.570: no smartcard interface defined!
14:45:28.570: 
Blocked 1 same messages...
14:45:28.601: Ch: 4809 - TV3+HD 
14:45:28.601: Programm crc: F44EC24B
14:45:28.601: PMT: ACamd_PMT.txt, search, not found PMT=12C9 (AND SID=028A)
14:45:28.601: PMT: chcache.ini, 12C9,028A,0500,00040210,003B,0030,TV3+HD
14:45:28.601: 0x12C9 0x028A 0x0500 0x00040210 0x003B 0x0030 11110110
14:45:28.820: Incomming PackageSize [184]
14:45:28.820: Login attemp (1)
14:45:28.820: connecting to 192.168.1.22:10000/tcp (192.168.1.22)
14:45:32.133: socket: EOF on read
14:45:32.133: recv error. reconnecting...
14:45:32.133: failed to login to cardserver for username peter (proto 525)
14:45:36.031: Login attemp (1)
14:45:36.031: connecting to 192.168.1.22:10000/tcp (192.168.1.22)
14:45:39.147: socket: EOF on read
14:45:39.147: recv error. reconnecting...
14:45:39.147: failed to login to cardserver for username peter (proto 525)


Til top
fbjerggaard Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger
Avatar

Oprettet: 13-November-2016
Status: Offline
Point: 2
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér fbjerggaard Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 13-November-2016 kl. 13:51
Er der en guide til den process med at grave nøglerne ud et sted? En hurtig google søgning gav mig ikke lige noget resultat.

Er der i det hele taget nogle der har erfaring med at få Boxer DK til at virke med enten OScam eller Newcs? Jeg har nu rodet med det i nogle måneder uden held.
Til top
Cyberguyen Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 24-Oktober-2006
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4391
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Cyberguyen Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 14-November-2016 kl. 13:25
Jeg har som en test tidligere fået det til at virke med kabeltv leveret af Canal Digital og et Conax kort.

Så det er ikke kun en YouSee Viaccess only løsning. Men om det vil virke med Boxer tv er jo afhængig af om de plugins man benytter kan håndterer det.

Jeg er ikke med på hvad du ønsker at grave nøglerne ud for? Så vidt jeg ved har man kun behov for det til udstyr som kortet er låst til. Boxer tv kort er ikke låst til udstyret, så det burde virke uden nøgler.

Hvordan er dit setup?
Jeg støtter brugen af Recordere.dk's gamle logo med Piphans.
Til top
fbjerggaard Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger
Avatar

Oprettet: 13-November-2016
Status: Offline
Point: 2
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér fbjerggaard Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 14-November-2016 kl. 13:52
Okay - læste bare tidligere i tråden en der skrev noget om at trække nøgler ud, men det giver jo fin mening hvis de ikke er låst.

Mit setup er som følger:
 * 2x DigitalDevices DVB-T tunere koblet til en antenne
 * Raspberry Pi med OScam og Newcs (kører kun den ene ad gangen til jeg finder ud af hvad der virker) med en Omnikey 3121 kortlæser
 * Virtuel maskine med TVHeadend
 * Kodi med TVHeadend plugin som frontend

Jeg har også prøvet med en Alex2 koblet op på OScam direkte uden held.
Til top
Bjur Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 23-Juni-2004
Sted: Lejre, Sjælland
Status: Offline
Point: 2352
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bjur Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 26-April-2018 kl. 10:10
Hej Cyberguyen. Har du evt. prøvet at få Oscam til at virke?
Jeg har ikke fundet en løsning hvor EMM virker med det.
Til top
adlertropf Se dropdown menu
Ny bruger
Ny bruger


Oprettet: 16-Februar-2010
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 14
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér adlertropf Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 14-April-2019 kl. 10:30
Hej Bjur,

Er du nogensinde kommet videre med at få OScam til at virke med yousee? Jeg har nu rodet et par aftener med det, men kan ikke rigtigt få det til at spille. 

Hvilke settings har du kørt med for overhovedet at få hul igennem, jeg bliver ved at med at få errors.

" not found (539 ms) by smargo (key to use is not the curr)"

Til top
Bjur Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 23-Juni-2004
Sted: Lejre, Sjælland
Status: Offline
Point: 2352
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Bjur Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 14-April-2019 kl. 22:42
Hej fik det desværre aldrig til at virke så måtte droppe det igen. 
Til top
 
 Besvar Besvar Side  <1 678
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu