recordere.dk forum     Det danske community for hjemmets elektronik og indhold     Siden 2003
<b>Forside</b> Forside > Generelle emner > PC hardware & software
  Nye indlæg Nye indlæg  Seneste forum emner Seneste   Seneste forum emner (vindue) Vindue   De emner du deltager i Mine emner RSS Feed - Windows vs macOS bærbar = Forskel?
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Windows vs macOS bærbar = Forskel?

 Besvar Besvar Side  <1 101112
Forfatter
Besked
claus_jac Se dropdown menu
Guld medlem
Guld medlem


Oprettet: 06-August-2008
Sted: Denmark
Status: Offline
Point: 4594
Funktioner Funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér claus_jac Citér  BesvarSvar Direkte link til dette indlæg Sendt: 17-Maj-2018 kl. 15:58
1. Der er efterhånden rigtigt mange der anvender nvme også med den fulde hastighed, men fx en T480 fås i alle afskygninger af konfigs og fås derfor med alt fra alm m.2 sata ssd til nvme baseret. Det er en standard som alle PC-producenterne anvender (hvilket også gør det ekstra hårdt og kræver man liiiiige tjekker op på den specifikke konfig hvad man rent faktisk får med)
2. Apple VAR de første med NVME - Period. De fandt ret hurtigt ud af at man kunne smide noget "ok" cpu/ram i en kasse og få den til at performe ganske fortræffeligt ved at have en hurtig disk i. Til gengæld har de valgt at lave deres eget stik, så selvom de ganske vist anvender "m.2 nvme" så er det et proprietært stik, så man ikke bare kan smide hvad som helst i. (og deres drev laves typisk af enten samsung eller sandisk, men primært samsung i dag så det er Samsungs Sm960 i speciallavede versioner der bruges.)

3. (og jeg ville vælge en T480s frem for en X1 :-) - men det er mest for at kunne få en rigtig dock og ikke bare en kablet onelink+ løsning. og X1 bruger stadig ddr3 ram da den først "opgraderes" i indmaden næste år.)
Til top
Annonce


Til top
 
 Besvar Besvar Side  <1 101112
 
Skift forum Forum-tilladelser Se dropdown menu